Wat fijn dat je de moeite neemt om mijn website te bezoeken. Welkom

Daphne Renardus                           Spiritueel werker – Coach – Access Bars practitioner

Lichtheid is een krachtige keuze

Ik ben Daphne Renardus, moeder van twee volwassen kinderen en verpleegkundige van beroep. 

Na mijn opleiding tot Spiritueel werker ben ik begonnen met het vormgeven van mijn praktijk genaamd Krachtveer.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het ontdekken van allerlei bewuste al dan niet onbewuste aspecten van zichzelf.

Kwetsbaarheid, echtheid en een veilige setting is waar het om mag draaien. Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent en ga graag samen op zoek naar wat helpend kan zijn voor jou. Daarbij is mijn doel om te coördineren en te ondersteunen zodat jijzelf ervaart dat jij eigenaar bent van jouw reis door het leven.

Ik ben als het ware graag je reisgenoot en stippel samen met je een mooie route uit. Bewustzijn krijgen en gewaar worden van keuzemogelijkheden die er altijd zijn is waar ik je graag bij ondersteun.

Mijn talenten liggen op het vlak van: 

  • het creëren van een veilige omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn
  • spiegelen
  • patronen ontdekken en inzichtelijk krijgen 
  • sterk intuïtief /sensitief vermogen gecombineerd met het kunnen vertalen naar begrijpelijke taal
  • Inzicht brengen in dynamieken in en buiten jezelf

 Ik ben graag een klankbord voor je. 

Rouwverwerking en burn-out zijn levenservaringen die mijn pad hebben verrijkt. Deze ervaringen hebben mij inzicht gegeven en leren omgaan met leven veranderende situaties die ieder mens ergens op zijn levenspad tegen kan komen. Vanuit mijn ervaring als wijkverpleegkundige heb ik aangevuld met eigen levenservaring en het volgen van de opleiding tot Spiritueel werker een hoop “instrumenten” om een bijdrage te kunnen zijn voor anderen onder andere d.m.v. coaching. 

Ik werk o.a. energetisch d.m.v. Acces bars, intuïtief zachte massages en acces bodyprocessen. Voicedialogue (het in gesprek gaan met karakter delen van je zelf). Coaching. Ook geef ik graag workshops op het gebied van bewustzijnsgroei (omgaan met energie, zelfbewustzijn ontwikkelen, creatieve workshops op spiritueel vlak.) 

Ook kun je bij Praktijk Krachtveer terecht voor prachtige edelstenen en mineralen. 

Ik ontmoet je graag op de reis door jou leven.

Lieve lichtgroet,

Daphne Renardus

0654993247                       

www.praktijkkrachtveer.nl                     

info@praktijkkrachtveer.nl

Liefs,
Daphne ♥