Merkaba Healing

Meervoudige Merkaba Technieken (MMT) zijn spirituele technieken waarmee je jouw lichtlichamen kunt activeren tot hun maximale potentie als merkaba’s. ‘Mer’ in het woord merkaba staat voor Goddelijk Bewustzijn, ‘ka’ staat voor lichtlichaam en ‘ba’ staat voor het fysieke lichaam of voor het beeld dat de realiteit in iedere dimensie krijgt. Merkaba betekent geactiveerd lichtlichaam.

Je leeft in een fysiek lichaam in de 3e dimensie, maar je bent niet je fysieke lichaam. Je bent een lichtwezen in een fysiek lichaam. Je lichtlichamen zijn je spirituele energievelden van bewustzijn, liefde en licht, en bevatten alle herinneringen uit je huidige en vorige levens. Ze zijn wie je werkelijk bent.

Je lichtlichamen omhullen je fysieke lichaam en zijn er via je thymus mee verbonden. ‘s Nachts als je gaat slapen, trek je jouw gewaarzijn terug uit je fysieke lichaam naar je lichtlichaam. Als je wakker wordt en je nog iets van je dromen herinnert, herinner je de dingen die je in je lichtlichaam hebt meegemaakt. Je bewustzijn probeert je ervaringen in hogere dimensies met je lichtlichaam duidelijk te maken in 3D beelden die je kent. Je leeft dus met je fysieke lichaam in de 3e dimensie en hebt een 4-dimensionaal engelenlichtlichaam dat je omhult.

Door je Merkaba’s te activeren en er mee te werken kun je  grote stromen hoge lichtenergie kanaliseren en hier mee een healing geven aan jezelf en de ander. De Meervoudige Merkaba Helingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie.

Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt. Dit gebeurt door middel van energie laten stromen via mijn handen op het gebied van het lichaam waar heling nodig is. Omdat het hoge energieën zijn duurt deze behandeling niet langer dan een kwartier. In de praktijk zal ik deze healing dan ook vaak als toevoeging gebruiken na een sessie.