Kracht van Samen

Kracht van Samen is ontstaan in november 2021, door een viertal enthousiaste dames die elkaar van te voren niet kenden. Na onze kennismaking kwamen wij al snel tot dezelfde drijfveer, namelijk een ruimte creëren vlakbij de natuur voor iedereen. Onze naam is gegroeid vanuit het feit dat we alle vier graag onze steen willen bijdragen en onze kwaliteiten willen delen. Door een krachtige samenwerking aan te gaan is de naam Kracht van Samen ontstaan.

Wij kijken naar de totale mens, luisteren tussen de woorden door, wat wordt er wel en niet uitgesproken. Lettend op lichaamshouding, mimiek, emotie, gedrag, oogcontact. Vooral belangrijk is wat we voelen, om ons te verbinden. Het maakt niet uit wat voor baan je hebt, in wat voor huis je woont, of je kinderen hebt. Wij vinden het belangrijk dat je gezien en gehoord wordt. Je mag je hart openen bij Kracht van Samen.

Graag willen we aansluiten op thema’s die o.a. kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en gezinnen kunnen aanspreken. Middels verschillende manieren kun je recht doen aan je eigen ontwikkeling. Soms is het helder voor je wat je graag zou willen en soms is het dat nog niet. Wij zijn er voor jullie om samen te kijken naar wat wenselijk is. De activiteiten die we vanuit Kracht van Samen aanbieden kunnen zowel via een persoonlijk consult als in een workshop/groepssessie plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.kracht-van-samen.nl

Lichtgroet,

Kracht van Samen

Openingstijden: Woensdag: 9.00 uur – 20.00 uur

Hof Eyghentijds

Lunerkampweg 5

5245 NB Rosmalen