Access Facelift

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness.
Het behandelt de weefsels van de hals en het gezicht. Liefdevol aanraken in veiligheid en geborgenheid met respect voor ieders grenzen is een basis behoefte van het lichaam om zich veilig en geborgen te kunnen voelen. In onze westerse maatschappij is liefdevolle aanraking niet meer een vanzelfsprekendheid. Het mooie van de energetische facelift dat je volledig gekleed ontspannen op een behandeltafel ligt en je niks hoeft te kunnen of geloven.

Ik behandel vaak mensen met een traumatische (fysieke) ervaring in hun verleden eerst met een energetische facelift behandeling omdat ik dan echt een gevoel van veilige liefdevolle aanraking kan laten ervaren waardoor de cliënt zelf ook weer wat liefdevoller in het gevoel naar eigen lichaam kan gaan bewegen.
Het ervaren van deze behandeling geeft namelijk een nieuwe, zachte ervaring van waar uit de cliënt de overtuiging van het niet waardig zijn of het niet gerespecteerd worden in fysieke grenzen kan gaan omzetten. Het geeft vaak veel ruimte voor ontspanning op een niveau waar al vaak heel lang negatief gekleurde overtuigingen regeerden. Het geeft vaak letterlijk een stukje vertrouwen in jezelf en de wereld terug.Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Vandaar de naam Facelift.

Stress wordt namelijk vaak in de spieren van het gezicht vastgezet waar door je ook een meer vermoeide uitstraling krijgt. Ook zul je je energieker voelen na de behandeling!
Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zult meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Body process MTVSS:

MTVSS is een zeer waardevol, ontspannend, weldadig, energetisch proces dat wordt uitgevoerd door de handen op specifieke punten op het lichaam te plaatsen en de energie te laten stromen. 

MTVSS kan ingezet worden waar en wanneer het lichaam ook maar enige vorm van disfunctioneren laat merken. Het proces zorgt altijd voor een versterking van het immuunsysteem, daarnaast is het zeer veelzijdig in te zetten en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het spijsverteringssysteem en nog heel veel meer. Het proces werkt zo diep en dynamisch, dat wanneer je MTVSS 20-30 keer ontvangt, het jouw lichaamsstructuur positief zal veranderen.

MTVSS laat het zelf genezend vermogen van het lichaam weer meer actief worden waardoor de klachten vaak verminderen en je je meer ontspannen en weldadig gaat voelen in je lichaam. Het kan zelfs het ervaren van pijnklachten verminderen in sommige gevallen. Je hoeft niks te kunnen of geloven, je ligt tijdens de behandeling op een behandeltafel afwisselend op rug en buik en waar daar (medisch) bezwaar voor bestaat kan het ook in zijligging gegeven worden.

De Access Energetische Facelift en de MTVSS  zijn twee aparte behandelingen die onder de noemer bodyprocessen vallen.