Access Bars

Access bars® is een techniek van Access Consciousness®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.

Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc. Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.

WAT DOEN DE BARS®:

• Haalt stress weg;
• Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
• Meer gemak in ieder gebied van je leven;
• Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
• Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
• Betere relaties met anderen en jezelf;
• Verbetert je gezondheid.

Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke liefdevolle aanraking hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven. Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft. Door het energetisch aanraken en verbinden met de ander komen er vaak inzichten door waar nog aandacht aangegeven worden. Veiligheid en de tijd nemen staan hoog in het vaandel bij praktijk Krachtveer zodat een ieder zich op zijn eigen tempo kan ontspannen. We nemen ook rustig de tijd om na de behandeling de opgedane ervaringen na te bespreken. Er wordt vaak een grote mate van ontspanning en geborgenheid ervaren door cliënten die een bars behandeling ondergaan.
Het mooie van de access tools is dat je niet in het verhaal of de (traumatische) ervaring of herinnering gaat. Je nodigt alleen de vastgezette energie uit om te bewegen en los te laten. Iedereen kan het dus jong, oud, wel/niet een beladen verleden of ervaringen. Je hoeft niks te kunnen of te geloven, je hoeft alleen maar te ervaren. Er is geen goed of fout, er is alleen bewustwording of keuze .
Baat het niet, schaadt het zeker niet! Het transformeert in lichte energie en is dus geen belasting voor de ruimte of de mensen in de ruimte als er energie in beweging mag komen. Alles is namelijk energie, het is de zwaarte die mensen er aan geven wat de emotie raakt.
Hoe wordt het nog fijner en mooier dan dit??